Verkkosivut

Käyttäjäystävällisiä, optimoituja, saavutettavuutta huomioivia, tietoturvan korkea taso.
webadmin - sinulle, joka arvostat laatua verkkosivultasi

Haluatko nykyaikaiset verkkosivut, jotka on helposti päivitettävissä ja kehitettävissä?

WebAdmin on sinulle oikea työkalu, jos haluat nykyaikaista verkkotekniikkaa joka myös on käyttäjäystävällistä.
Räätälöimme verkkosivut tarpeidesi mukaan, ja yhdessä voimme kehittää tarvitsemasi järjestelmän.

WebAdmin mukautuu ja kasvaa yrityksesi kanssa, ja se on ylivertainen CMS-julkaisutyökalu niin yksinkertaiselle verkkosivustolle kuin tekniseen kokonaisratkaisuun, mukaan lukien intranet ja extranet.

hal gatewood tZc3vjPCk Q unsplash
Optimoidut verkkosivut, jotka ovat käyttäjäystävällisiä

Verkkosivut tulisi olla optimoitu paitsi hakukoneille, myös käyttäjäystävällisyyden kannalta. Jos verkkosivut latautuu hitaasti, on vaikeasti navigoitava tai sillä on huonosti muotoillut sivut, käyttäjät saattavat turhautua ja päättää poistua sivulta. Toisaalta, optimoitu verkkosivut voivat tarjota käyttäjille paremman kokemuksen ja saada heidät viipymään sivulla pidempään.

Optimoidut verkkosivut kasvattaa kävijämäärää. Kun verkkosivut sijoittuu korkeammalle hakukoneiden tuloksissa, lisääntyy mahdollisuus että käyttäjät löytävät ja vierailevat sivustolla. Verkkosivut voivat sijoittua korkeammalle hakukoneissa, kun nämä täyttää hakukoneiden tekniset vaatimukset ja sisältää asiaankuuluvaa ja hyödyllistä sisältöä.

Kiinnostaako tietää enemmän verkkosivujemme optimoinnista?

accessibility
Miksi saavutettavat digitaaliset palvelut ovat tärkeitä?

Digitaalisten palvelujen saatavuutta koskeva laki astui voimaan vuonna 2019. Lain tarkoituksena on parantaa kaikkien mahdollisuuksia käyttää digitaalisia palveluja tasavertaisesti. Tärkeää on että kaikki pystyvät saamaan tiedot verkkosivultasi tai ostaa tuotteita verkkokaupastasi.

 

Mitä digitaalisten saavutettavien palvelujen laki tarkoittaa sinulle yrittäjänä tai palveluntarjoajana?

Saavutettavuuteen sopeutetut verkkosivut varmistaa, että kaikki käyttäjät, heidän kyvyistään tai teknisestä varustuksestaan riippumatta, pystyvät käyttää ja vuorovaikuttamaan verkkosivujen kanssa tehokkaasti. Kyse on digitaalisten ympäristöjen luomisesta, jotka ovat helposti saavutettavia ja käyttökelpoisia kaikille.

Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivujamme ottaen huomioon erilaiset tarpeet. Tähän voi kuulua vaihtoehtoisten tekstien liittäminen kuvien yhteyteen, jotta näkövammaiset voivat saada tiedon ruudunlukuohjelman avulla, selkeiden ja yksinkertaisten otsikoiden ja linkkien käyttäminen navigoinnin helpottamiseksi sekä varmistaminen, että värikontrastit ovat riittävän selvät näköongelmista kärsiville.

Rakentaessamme saavutettavia verkkosivuja asiakkaillemme he tavoittavat laajemman yleisön, mikä tarkoittaa potentiaalisen asiakaskunnan kasvattamista ja käyttäjäkokemuksen parantamista kaikille. Noudattamalla kansainvälisiä saavutettavuusohjeita, kuten WCAG (Web Content Accessibility Guidelines), voimme rakentaa sisällyttävää digitaalista maailmaa, jossa kukaan ei jää ulkopuolelle teknisten esteiden vuoksi. Rakennamme verkkosivustomme WCAG 2.1 AA -tason mukaisesti. Tarvittaessa myös AAA-tasolle asti.

preformance
On useita tärkeitä syitä siihen, miksi verkkosivut tulisi latautua nopeasti:
  1. Parannettu käyttäjäkokemus: Nopea latausaika tarkoittaa, että verkkosivun kävijät voivat saada pääsyn sisältöön nopeasti ja sujuvasti. Jos sivun lataaminen kestää liian kauan, kävijät voivat kyllästyä ja menettää kiinnostuksensa, mikä voi johtaa sivuston poistumiseen ja tiedon etsimiseen muualta. Tämä voi vaikuttaa verkkosivusi kävijöihin, sitoutumiseen ja jopa muuntokurssiin.

  2. Parannettu hakukoneoptimointi: Hakukoneet, kuten Google, arvostavat nopeita latausaikoja korkealle, koska se on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa käyttäjäkokemukseen. Jos verkkosivullasi on hidas latausaika, se voi vaikuttaa hakukoneoptimointiisi negatiivisesti ja johtaa siihen, että verkkosivusi sijoittuu alemmas hakutuloksissa.

  3. Korkeampi konversioaste: Nopeasti latautuvat verkkosivut voi vaikuttaa positiivisesti verkkosivustosi konversioasteeseen. Kävijät, jotka kokevat nopean ja sujuvan kokemuksen verkkosivullasi, ovat todennäköisemmin valmiita suorittamaan toimenpiteitä, joita haluat heidän tekevän, kuten lomakkeen täyttämisen, tuotteen ostamisen tai tarjouspyynnön tekemisen.

  4. Kasvanut mobiililaitteiden käyttö: Mobiilikäyttö kasvaa jatkuvasti, joten on tärkeämpää kuin koskaan, että verkkosivusi latautuu nopeasti. Mobiilikäyttäjät odottavat, että verkkosivut latautuvat nopeasti, ja jos ne eivät tee niin, he todennäköisemmin poistuvat sivulta ja etsivät tietoa muualta.
Sosiaalinen media ei pysty korvaamaan yrityksen verkkosivuja

Sosiaalinen media ei koskaan voi korvata yrityksen verkkosivuja. Sosiaalinen media on erittäin hyödyllinen työkalu suuren yleisön tavoittamiseen ja asiakkaiden kanssa vuorovaikutukseen, mutta siihen liittyy kuitenkin rajoituksia siinä, mitä voit tehdä sosiaalisessa mediassa.

Verkkosivut lisää uskottavuuttanne; se tarjoaa usein asiakkaille ensivaikutelman yrityksestä ja siellä tulisi olla mahdollisuus saada lisätietoa ja ottaa yhteyttä teihin.

Verkkosivut tarjoaa mahdollisuuden esitellä liiketoimintaanne tai ideoitanne paljon yksityiskohtaisemmin, ja teillä on täysi hallinta sisällöstä ja siitä, miten se esitetään.

Kuitenkin kaikkein tärkeintä on, että yrityksesi löydetään verkkohakutuloksista. Hyvin optimoidut verkkosivut ovat tärkeä työkalu korkeamman sijoituksen saavuttamiseksi hakukoneissa, mikä puolestaan lisää näkyvyyttä liiketoiminnallenne ja ideoillenne.

Anna meidän auttaa sinua saavuttamaan ensimmäinen sija Googlessa.

Haluatko lisää tietoja verkkosivuistamme tai WebAdminista?

Karl-Johan Smeds
Toimitusjohtaja
kalle
Yhteystiedot
Tina Storsjö
Projektijohtaja
tina
Yhteystiedot