Verkkokaupat

Jos harkitset verkkokaupan perustamista, voi tuntua ylivoimaiselta tietää, mistä aloittaa. Mutta älä huoli - apua on saatavilla! Voimme auttaa sinua aloittamaan verkkokaupan jo tänään.

Miksi perustaa verkkokauppa?

Verkkokauppa on netissä toimiva kauppa, jossa yritykset voivat myydä tuotteitaan ja palveluitaan suoraan asiakkaille internetin kautta. Verkkokaupasta on useita etuja:

 

 • Laajempi kattavuus ja saatavuus: Verkkokauppa antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa suuremman yleisön maailman ympäri ja tuotteesi/palvelusi on saatavilla vuorokauden ympäri.

 • Myynnin kasvu: Verkkokaupan avulla voit lisätä myyntiä tarjoamalla asiakkaille helpon ja kätevän pääsyn tarjoamasi tuotteisiin ja palveluihin, koko vuorokauden aikana.

 • Pienemmät käyttökustannukset: Verkkokaupan ylläpitäminen on yleensä halvempaa kuin fyysisen kaupan pitäminen, sillä et tarvitse liiketilaa, varastoa tai henkilökuntaa paikalla.

 • Parannetut asiakassuhteet: Sähköpostimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kaltaisia työkaluja käyttämällä voit luoda parempia asiakassuhteita ja lisää asiakasuskollisuutta.

 • Parempi ymmärrys asiakaista: Verkkokauppa antaa sinulle mahdollisuuden kerätä tietoa asiakkaistasi ja heidän ostokäyttäytymisestään, mikä voi auttaa sinua mukauttamaan tuotteitasi ja markkinointistrategioitasi paremmin vastaamaan heidän tarpeitaan.

 • Helpompi varastonhallinta: Verkkokaupan avulla voit helposti hallinnoida varastoasi ja vähentää ylivaraston ja tappioiden riskiä.

 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto: Verkkokauppa voi olla ympäristöystävällisempi vaihtoehto fyysiselle kaupalle, sillä se vähentää tarvetta kuljetuksille ja matkoille.

Yhteenvetona verkkokauppa tarjoaa monia etuja yrityksille lisäämällä kattavuutta, kasvattamalla myyntiä, alentamalla kustannuksia, parantamalla asiakassuhteita, tarjoamalla parempaa ymmärrystä asiakkaista, helpottamalla varastonhallintaa ja olemalla ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Maskutavat, tietoturva ja saavutettavuus

Voimme myös auttaa sinua muiden tärkeiden näkökohtien kanssa verkkokaupassasi, kuten turvallisuustoimenpiteiden ja maksuratkaisujen osalta. Voimme varmistaa, että verkkokauppasi on turvallinen sekä sinulle että asiakkaillesi.

Joten jos haluat perustaa verkkokaupan, mutta et tiedä mistä aloittaa, olemme sinun apuna. Ota yhteyttä meihin tänään, niin voimme aloittaa yhteistyön menestyksekkään verkkokaupan luomisessa, joka sopii liiketoimintaasi.

Nämä ovat syyt minkä takia verkkokaupan kannattaa panostaa saavutettavuuteen:
 1. Kasvava asiakaskunta ja kohderyhmä: Panostamalla digitaaliseen saavutettavuuteen tavoitat laajemman yleisön, myös henkilöt joilla on toimintarajoitteita. Verkkosivusto tai verkkokauppa joka on suunniteltu noudattamaan saavutettavuuden sääntöjä, palvelelee kaikkia asiakkaita paremmin, samalla kuin tämä avaa uusia asiakaskuntia ja kohderyhmiä sivustollesi.

 2. Parannettu konversio ja myynti: Saavutettava verkkosivusto tarjoaa joustavamman ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen kaikille vierailijoille. Tähän huomioidaan myös nopeat latausajat, selkeä navigointi ja mukautettuvat käyttöliittymät. Helpottamalla tuotteiden löytämistä ja ostamista asiakkaille, niin tämä lisää todennäköisyyttä konversioille ja näin myös myynnin kasvulle.

 3. Lakimuutoksen noudattaminen: Digitaalinen saavutettavuus ei ole vain hyvää liiketoimintaetiikkaa, se tulee myös olemaan lain vaatimus vuodesta 2025 alkaen.

 4. Vahvistunut brändin maine ja asiakasuskollisuus: Verkkokaupat jotka työskentelevät aktiivisesti digitaalisen saavutettavuuden parissa, osoittavat sitoutumisensa asiakkaiden huomioimiseen ja yhteiskuntavastuuta kohtaan. Tämä voi vahvistaa brändimainetta ja rakentaa uskollisuutta asiakkaiden/yhteiskunnan keskuudessa. Monet kuluttajat valitsevat tekemään ostoksensa yritykseltä, jotka jakaa heidän arvojaan.

 5. Teknisen kehityksen hyödyntäminen: Tekninen kehitys on jatkuvaa ja tuo mukanaan innovaatioita, jotka voivat auttavat tekemään digitaalisista kokemuksista saavutettavampia. Panostamalla ajoissa digitaaliseen saavutettavuuteen verkkokaupoissa niin varmistat että olet jo valmiina tuleviin muutoksiin ja hyödynnät mahdollisuuksista jotka ne tuovat.

Yhteenvetona digitaalinen saavutettavuus parantaa käyttäjäkokemusta kaikille, mutta se on myös strateginen investointi verkkokaupoille myynnin kasvattamiseksi, brändin rakentamiseksi ja tulevien lakimuutoksien noudatettavaksi.

Integraatiot ERP-järjestelmiin

ERP (Enterprise Resource Planning) on ohjelmisto, jota yritykset käyttävät eri liiketoimintaprosessien ja toimintojen hallintaan ja integrointiin organisaatiossaan, kuten taloushallinto, varastonhallinta, hankinnat, myynti ja henkilöstöhallinto.

ERP-ratkaisujen käytön edut ovat moninaiset. ERP-järjestelmä voi lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta integroimalla ja automatisoimalla liiketoimintaprosesseja, mikä vähentää manuaalista työtä ja virheitä. Se voi myös tarjota yritysjohdolle ja päätöksentekijöille kokonaiskuvan yrityksen toiminnasta, mikä auttaa tekemään paremmin informoituja ja nopeampia päätöksiä.

Olemme rakentaneet liitännät verkkokauppaohjelmistostamme muun muassa seuraaviin yritysten ERP-järjestelmiin:

 • Laihia-Data
 • DL Software
 • Netsuite
 • Erply
 • Lemonsoft
 • Compilator
 • Visma Nova

Varmista, että verkkokaupallasi on nopea latausaika, joka tarjoaa asiakkaille positiivisen kokemuksen, mikä puolestaan lisää myyntiä ja asiakasuskollisuutta.

 

Ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä!

Karl-Johan Smeds
Toimitusjohtaja
kalle
Yhteystiedot
Tina Storsjö
Projektijohtaja
tina
Yhteystiedot
Verkkokauppa on hyvä lisä fyysisen kauppasi rinnalle

Verkkokauppa on erinomainen täydennysfyysiselle kaupalle tai toiselle myyntikanavalle. Verkkokaupan avulla voit lisätä kattavuutta ja saatavuutta, vähentää käyttökustannuksia ja kasvattaa myyntiä tarjoamalla asiakkaille enemmän ostovaihtoehtoja. Esimerkiksi asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi verkossa ja noutaa ne sitten liikkeestä, mikä antaa heille joustavuutta ja mukavuutta, mikä voi lisätä heidän taipumustaan ostaa sinulta.

Verkkokauppa antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa asiakaskuntaasi ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät olisi ehkä käyneet fyysisessä kaupassasi. Lisäksi se voi tarjota olemassa oleville asiakkaillesi helpon ja kätevän pääsyn tuotteisiisi ja palveluihisi milloin tahansa vuorokauden aikana.