eKurs kurssinhallinta­ohjelma

Meidän nettiin perustuvalla kurssinhallintaohjelma hallinnoit kätevästi ja helposti kursseja, osallistujia, opettajia, tiloja ja palkkoja.

eKurs - ohjelmisto, joka auttaa pitämään kurssit hallinnassa

Haluatko mahdollisuuden hallinnoida kursseja, osallistujia ja henkilökuntaa helposti yhdestä paikasta?

Haluatko antaa osallistujille mahdollisuuden helposti varata paikkoja, hallinnoida omia kurssejaan, saada yleiskatsaus lukujärjestyksestä sekä ottaa yhteyttä opettajiin ja henkilökuntaan?

Silloin etsit meidän kurssinhallintaohjelmamme!

eKurs on tänään yksi Creamarketingin suurimmista tuotteista. Kehitämme kurssinhallintaohjelma jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ohjelman mukana tulee verkkosivusto, jolla voit esitellä kurssinne, markkinoida itseänne ja tämä toimii myös sisäänkirjautumissivuna kurssiosallistujillenne.

image 34 v2
Tehokas ja kätevä kurssinhallintaohjelma menestyvälle toiminnalle

eKurs:in avaulla saat pääsyn tehokkaaseen kurssinhallintaohjelma, joka vie toimintanne seuraavalle tasolle. Olit sitten koulutuslaitoksen, yksityisen kuntosalin tai workshop ja seminaarien tarjoaja, niin eKurs tarjoaa helpon ja kätevän ratkaisun kurssivarauksienne hallintaan.

eKursin avulla asiakkaasi voivat helposti ja nopeasti varata kurssinsa netistä. Intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen alustan avulla he voivat katsoa saatavilla olevia kursseja, valita parhaiten sopivat päivät/ajat ja tehdä varauksensa turvallisesti. Tämä säästää aikaa sekä sinulta että asiakkailtasi ja luo positiivisen kokemuksen, joka lisää asiakastyytyväisyyttä.

eKurs tarjoaa myös laajan valikoiman toimintoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan ja järjestämään kurssejasi tehokkaasti. Voit helposti luoda ja mukauttaa kursseja, hallita saatavuutta ja kapasiteettia sekä asettaa hintoja ja alennuksia. Lisäksi voit lähettää automaattisia varausvahvistuksia ja muistutuksia asiakkaillesi, mikä vähentää väärinkäsitysten riskiä.

Turvallisuus on myös etusijalla eKursissa. Huolehdimme asiakkaittesi ja oman tietosi turvallisuudesta ja käytämme turvallisuusprotokollia ja tietosuojatoimintoja suojataksemme arkaluonteisia tietoja.

Lyhyesti sanottuna eKurs tarjoaa sinulle voimakkaan työkalun, joka auttaa sinua optimoimaan kurssivarauksesi ja parantamaan toimintasi tehokkuutta. Ota yhteyttä meihin tänään saadaksesi lisätietoa ja siirtyäksesi sujuvampiin kurssivarauksiin.

Tina Storsjö
Projektijohtaja
tina
Yhteystiedot