Tietosuoja­seloste

Tietosuojakäytäntö - Vaalimme henkilökohtaista yksityisyyttäsi

Oy Creamarketing Ab (jäljempänä Creamarketing) vaalii yksityisyyttäsi suojaa. Tässä informoimme, miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja ja mitä oikeuksia sinulla on.

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Creamarketing, y-tunnus 1490100-2, vastaa henkilötietojesi käsittelystä, kun käsittelemme tietojasi omiin tarkoituksiimme.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat käyttää jokin oikeuksistasi, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@creamarketing.com tai soittamalla numeroon 010 421 8860.

Käsittelemme henkilötietojasi:

Voidaksemme vastata yhteydenottoosi.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Nimi/Yritys
Sähköpostiosoite

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi käsittelee ainoastaan Creamarketing.

Jaammeko henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle?

Emme jaa tietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle.

Kuinka voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi osittain tai kokonaan henkilötietojesi käsittelyyn. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin, kuten uutiskirjeisiin ja räätälöityyn markkinointiin. Voit valita olla vastaanottamatta uutiskirjeitä ja lopettaa uutiskirjetilauksesi milloin tahansa. Sinulla on oikeus tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi, mihin tarkoitukseen ja kuinka kauan tietoja säilytetään. Voit myös saada kopion meidän käsittelemistämme henkilötiedoista. Sinulla on oikeus korjata virheellisiä henkilötietoja ja täydentää puutteellisia henkilötietoja. Sinulla on oikeus pyytää Creamarketingia poistamaan henkilötietosi, edellyttäen että niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty, ja edellyttäen että niiden säilyttämiselle ei ole muuta laillista perustetta. Sinulla on oikeus tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle (https://tietosuoja.fi/fi/yksityishenkiloille). Valitukset tehdään siihen EU:n/ETA:n maahan, jossa asut, työskentelet tai jossa rikkomus on tapahtunut.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin yllä mainittuihin.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysymyksiä siitä, miten jaamme henkilötietojasi tai haluat tietoa suojatoimenpiteistä, joita olemme toteuttaneet, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@creamarketing.com tai puhelimitse numeroon +358 010 421 8860.