Tärkeää tietoa sähköposti­palveluista ja -lähetys

Päivämäärä:
17.1.2024
Kategoriat:

Creamarketing lisää vähitellen DKIM-avaimet kaikille asiakkaille, jotka lähettävät sähköpostia Creamarketingin palveluiden kautta. Tämä tehdään parantaaksemme sähköpostin toimitusturvallisuutta ja varmistaaksemme, että sähköposti toimitetaan palveluihin kuten Gmail, Yahoo ja Outlook.

shutterstock 374852080

Helmikuusta 2024 lähtien Gmail ja Yahoo vaativat, että ne, jotka lähettävät suuren määrän sähköpostia (5000 kpl) päivittäin, allekirjoittavat sähköpostin DKIM-avaimilla.

Sähköpostin allekirjoitus DKIM-avaimilla tehdään palvelimen puolella, joten sähköpostiohjelmien kuten Outlookin, Thunderbirdin, webmailin tai matkapuhelinten vastaanottamien sähköpostien asetuksia ei tarvitse muuttaa.

Sen sijaan DKIM-avaimet on lisättävä DNS:ään kaikille verkkotunnuksille, jotka lähettävät sähköpostia ja jotka allekirjoitetaan DKIM-avaimilla.

Creamarketing lisää vähitellen DKIM-avaimet kaikille asiakkaille, jotka isännöivät DNS:ää Creamarketingin palvelimilla.

 

Lähetä tiedot osoitteeseen admin@creamarketing.com, mukana yhteystiedot siihen sähköpostiosoitteeseen, johon DKIM-avaimet tulisi lähettää. Ilmoita myös, mihin(t) verkkotunnuksiin tämä koskee.

Jos olet epävarma, ota yhteyttä ensisijaisesti omaan IT-tukeesi.

 

Voit tarkistaa DNS-isännöinnin osoitteessa seuraava ja syöttää verkkotunnuksesi:

https://mxtoolbox.com/DNSCheck.aspx

Jos saat minkä tahansa seuraavista vastauksista, sinun ei tarvitse tehdä mitään, Creamarketing lisää vähitellen DKIM-avaimet verkkotunnuksillenne.

 

ns1.creamarketing.com

ns1.creamarketing.com

nsa.creamarketing.com

nsb.creamarketing.com

ajay.ns.cloudflare.com

alina.ns.cloudflare.com