Info-tv

Creamarketingilla olemme asiantuntijoita innovatiivisten ja tehokkaiden infotv-ratkaisujen luomisessa
Asiantuntemuksemme ja luova lähestymistapamme avulla voimme auttaa sinua välittämään viestisi visuaalisesti vaikuttavalla ja houkuttelevalla tavalla. 

Infotv-ratkaisut kaikkiin tarpeisiin: Räätälöity visualisointi

Tarjoamme laajan valikoiman infotv-ratkaisuja, jotka voidaan mukauttaa teidän tarpeisiin. Olipa kyse interaktiivisesta digitaalisesta opasteesta, digitaalisesta ruokalistajärjestelmästä tai dynaamisesta tiedotusnäytöstä, voimme luoda räätälöidyn visualisoinnin, joka antaa viestillesi elämää. Käyttämällä kehittyneitä tekniikoita ja ammattimaisia suunnitteluelementtejä varmistamme, että viestisi tavoittaa kohderyhmän ikimuistoisella tavalla.

Luo osallistumista ja vuorovaikutusta: Interaktiivisillä ominaisuuksilla ja dynaamisella sisällöllä

Tehdäksemme infotv-ratkaisustasi vieläkin osallistavamman voimme toteuttaa siihen interaktiivisia ominaisuuksia ja dynaamisia sisältöelementtejä. Yhdistämällä kosketusnäytöt, interaktiiviset kartat, sosiaalisen median syötteet ja reaaliaikaisen tiedon voimme luoda interaktiivisen kokemuksen, joka houkuttelee ja osallistaa yleisöäsi. Mukautamme myös sisällön tarpeidesi mukaisesti ja autamme sinua välittämään tiedon houkuttelevalla ja tehokkaalla tavalla.

Weather now and coming days v2

Info-tv sään esitys

Helppo hallinta ja päivitykset: Räätälöity ohjelmisto ja tuki

Ymmärrämme, että infotv-ratkaisun tehokas hallinta ja päivittäminen on tärkeää. Siksi tarjoamme räätälöityjä ohjelmistoja ja käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä, jotka helpottavat sisällön hallintaa ja päivityksiä näytöilläsi. Olemme myös käytettävissäsi tukena varmistaaksemme, että infotv-ratkaisusi toimii virheettömästi ja päivittyy säännöllisesti.